Autowassen in Schoorl

Carwash van Langen

Tankstation van Langen

ROLLOVER CARWASH

In de rollover carwash bij tankstation van Langen in Schoorl wordt de auto door middel van één druk op de knop met uiterste zorg gewassen en gedroogd. Plaats de auto in de wasstraat en kies één van onze vier verschillende wasprogramma’s:

Platinum & Goud

WASABONNEMENT

Selfservice

WASBOX

Tankstation van Langen heeft een goed uitgeruste selfservice wasplaats. De wasplaats is niet alleen geschikt voor elk model personenauto, maar ook voor bestelbus, camper, caravan (tot 3,5 meter hoogte en 7 meter lengte), motor en fiets.

Schoorl beschikt over het mooiste en breedste duingebied van Nederland en heeft daarin ook een uitgebreid mountainbike parcour van 15 kilometer lang en 5 kilometer breed. Dus mocht je na een intensieve rit door de duinen je mountainbike of e-chopper af willen spuiten? Ook daarvoor kan je terecht in onze afspuitplaats.

Producten

SELF SERVICE WASBOX

Kiest u uit één van onze 6 producten om uw auto, caravan, camper, motor of fiets schoon te maken? Ons advies is uw voertuig eerst af te spuiten met de hogedrukspuit en deze vervolgens te wassen met de schuimborstel. Dit zorgt ervoor dat het vuil van uw voertuig makkelijk loslaat. Spuit uw voertuig vervolgens af met onze glansdroger/osmose water om deze vlekvrij op te laten drogen.

Ook wanneer u gebruik wilt maken van onze rollover carwash is het advies om eerst het ergste vuil te verwijderen door uw voertuig voor te wassen in onze selfservice wasplaats met de hogedrukreiniger, om vervolgens onze sterke rollover carwash het verdere werk te laten doen.

De afspuitplaats/wasbox werkt op:
– € 0,50
– € 1,-
– € 2,-

Velgen reinigen

Schuimborstelen

Voorwassen

Koude was

Afspoelen

Glansdroger

Tankstation van Langen

STOFZUIGEN

Buiten onze selfservice wasplaats en rollover wasstraat, ook stofzuigen behoort bij tankstation van Langen tot de mogelijkheden. Door de sterke zuigkracht van onze stofzuiger krijgt u uw bekleding en/of matten in een mum van tijd schoon.

Voor het makkelijk en grondig reinigen van uw dashboard en ramen bieden wij u tegen een kleine betaling onze cockpit- en glasreinigingsdoekjes. Ook voor ruitenwisservloeistof, cockpitspray, harsverwijderaar, luchtverfrissers en andere accessoires kunt u bij ons terecht in de shop.

Dit alles op een locatie in Schoorl met ruime parkeergelegenheid.

Kevin den Das
Kevin den Das
2024-03-04
Wij hebben met onze vriendengroep maar liefst 20 e-choppers gehuurd en dat was echt fantastisch. We kregen uitleg over het gebruik van de voertuigen en de communicatie verliep erg prettig. Met behulp van een meegekregen route hebben we een hele mooie tocht gemaakt door Bergen, Schoorl en de polder. Een absolute aanrader!
Kees Oudejans
Kees Oudejans
2024-02-14
Mooie handige kar mer prima net, vriendelijk geholpen, prettig geprijsd, aanrader !
R. Duijs
R. Duijs
2024-01-04
Ik heb een aanhanger gehuurd voor een hele dag. Goede prijs en vriendelijk personeel zowel bij ophalen als bij terugbrengen. Ook mocht ik het net gebruiken. Top.
Niek van Langen
Niek van Langen
2023-12-02
Heel goed gegaan, en goede service. Tot de volgende keer.
Tom Sterk
Tom Sterk
2023-11-26
Gemoedelijke zaak. Goed geholpen door betrokken medewerker
Elma Ridder
Elma Ridder
2023-11-11
Fijne aanhanger, makkelijk in gebruik
Albert Sebel
Albert Sebel
2023-10-25
Keurige aanhanger en goede service.

Contactformulier

Tankstation van Langen

Damweg 1
1871 BM Schoorl

072-3034088
06-30333415

tankstation@van-langen.nl

Logo Van Langen

Erkend dealer van Spyder Wheelz