E-chopper kopen | Spyder Wheelz

E-chopperS & accessoires

E-Scooters & E-choppers

SPYDER WHEELZ
E-CHOPPER KOPEN

E-chopper kopen? Een e-chopper trekt stevig op om vervolgens soepel en geruisloos de weg te verkennen zonder uitstoot. Voor lange of korte ritten, voor je het weet ben je op plaats van bestemming!

De E-chopper is geheel samen te stellen met de door jouw gewenste accessoires. Voor de verkoop van de E-chopper en zijn accessoires kan je ook terecht bij tankstation van Langen want wij zijn officiële dealer van Spider Wheelz.

KM

ACTIERADIUS

UUR

LAADTIJD

CENT

STROOMKOSTEN

SPYDER WHEELZ

E-CHOPPER KOPEN

Hier volgt een overzicht uit ons assortiment E-choppers.
U kunt de E-chopper en/of accessoires kopen via:

06-30333415
tankstation@van-langen.nl

Voor vragen over prijzen, accessoires, onderdelen en/of overige informatie kunt u uiteraard
ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

E-CHOPPER WOLF
STANDAARD ZWART

Omschrijving:
Met grote afstand is de Spyder Wheelz E-chopper Wolf de beste e-chopper ter wereld. Ontstaan uit passie om jouw het beste en het veiligste te bieden. Doorontwikkeld, geïnnoveerd en ontworpen om dagelijks te gebruiken. Geleverd met snellader en lithium batterij, die je een actieradius van 70 km levert. Volledig RDW gekeurd, veilig en betrouwbaar.

Prijs:
2.495,00 incl. 21% BTW

Klik op de foto’s om in te zoomen.

E-CHOPPER PANTHER 
ZWART 

Omschrijving:

Nieuw in ons assortiment is de Spyder Wheelz E-chopper Panther. Deze E-chopper is voorzien van achter suspension. Ook heeft deze chopper, en unieke kleur in combinatie met een Full Black frame en velgen. Voorzien van digitaal display, smartphone houder én oplader is ook dit elektrische voertuig goedgekeurd voor twee personen en rijd uw super smooth dankzij de suspension in dit model.

Prijs:
2.949,00 incl. 21% BTW

Klik op de foto’s om in te zoomen.

E-CHOPPER GOLIATH –
ZWART

Omschrijving:
Deze E-chopper is de one en only Goliath, een 4×4 waardige chopper die met zijn brede banden, zwaardere accu en hoge wegligging elk terrein aan kan. De sterke bagagedragers voor en achter en zijn grote display zijn een must op deze E-chopper en maken hem uniek in zijn soort.

Prijs:
3.249,00 incl. 21% BTW

Klik op de foto’s om in te zoomen.

Spyder Wheelz

ONDERDELEN

De Spyder Wheelz E-Chopper is voorzien van diverse onderdelen die vele voordelen bieden. Hier volgt een overzicht.

LITHIUM ION ACCU

20 Ah lithium ion batterij. 70 kilometer actieradius. Voorzien van Battery Management System functie, een intelligent systeem dat de batterij uitschakelt bij beschadigde of oververhitte cellen. Laden doe je met de losse “5 Ah Smart Charger” met geïntegreerd koelingssysteem.

STUURSLOT & ACCUSLOT

Diverse maatregelen zijn getroffen ter voorkoming van diefstal. Naast het standaard klasse 3 alarm en de antidiefstal regeling is elke Spyder Wheelz e-chopper voorzien van een stuurslot en een slot op de accubak.

DIGITAAL DISPLAY

Op het digitale kleurendisplay vind je alle belangrijke informatie zoals snelheid, kilometerstand, accuniveau, parkeerbeveiliging, verlichting en mogelijke storingen.

REMOTE + CRUISE CONTROL

Je Spyder Wheelz e-chopper wordt geleverd met 2 sleutels en 2 afstandsbedieningen. Met de afstandsbediening kun je e-chopper op afstand aan- en uitschakelen en zonder sleutel in het contact rijden. Tevens heeft je e-chopper cruise control. Druk het rode knopje in en je rijdt op de cruise control. Lekker ontspannen!

ALARMKLASSE 3

Elk model van de Spyder Wheelz e-chopper is standaard voorzien van een klasse 3 alarmsysteem. Dit systeem bestaat uit een akoestisch alarm en anti-diefstal regeling. Naast een luid alarm wordt het achterwiel wordt automatisch geblokkeerd waardoor wegslepen praktisch onmogelijk is.

BREDE BANDEN

De brede luchtbanden zijn een essentieel onderdeel van het unieke design van de Spyder Wheelz e-chopper. Ze geven hem zijn stoere, robuuste uiterlijk en dragen tevens bij aan een stabiele wegligging en goede tractie op het wegdek.

SINGLE SEAT

Stap je op je Spyder Wheelz e-chopper voor een tocht dan wil je natuurlijk comfortabel zitten. Met de ruime single seat is dat gegarandeerd. Wil je iemand meenemen dan past het wel maar voor lange ritten bevelen we het niet aan.

SMARTPHONEHOUDER + USB LADER

Ga je op pad met je e-chopper dan bevestig je eenvoudig elke type smartphone op de smartphonehouder om je route app af te lezen of om een muziekje te beluisteren. Geen nood dat je batterij van je mobiel leegloopt want je e-chopper laadt hem gewoon op tijdens het rijden.

E-CHOPPER EN/OF ACCESSOIRES KOPEN?

U kunt de E-Chopper en/of Accessoires bestellen via:
06-30333415
tankstation@van-langen.nl
Voor vragen over prijzen, accessoires, onderdelen en/of overige informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

SPYDER WHEELZ

ACCESSOIRES KOPEN

Maak uw E-Chopper compleet met diverse accessoires! Hier volgt een overzicht uit ons assortiment accessoires. Klik op de foto’s om in te zoomen.
U kunt de E-chopper en/of accessoires bestellen via:

06-30333415
tankstation@van-langen.nl

Voor vragen over prijzen, accessoires, onderdelen en/of overige informatie kunt u uiteraard
ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

ACCU 60V20AH

 599,00

DOUBLE SEAT

 75,00

STUURTAS

 25,00

BAGAGEDRAGER

 75,00

RUGLEUNING

 84,00

DRAAGBEUGEL

 66,55

meerdaagse huren van een E-chopper

BENT U ACTIEF OP 4X4 OFFROAD WEDSTRIJDEN, EVENEMENTEN, FESTIVALS EN/OF BEURZEN?

Dan is een E-chopper ook echt geschikt voor u! Want bij ons kunt u ook terecht voor het meerdaagse huren van een E-chopper, wat uitermate geschikt is voor het gebruik op locatie. Geen lange afstanden meer te voet afleggen, maar stap op de super stille en schone E-chopper!

Sandra Simonis
Sandra Simonis
2024-04-22
Uiterst vriendelijk ontvangen. Nette en goede e-scooters. We hebben een geweldige dag gehad
Kevin den Das
Kevin den Das
2024-03-04
Wij hebben met onze vriendengroep maar liefst 20 e-choppers gehuurd en dat was echt fantastisch. We kregen uitleg over het gebruik van de voertuigen en de communicatie verliep erg prettig. Met behulp van een meegekregen route hebben we een hele mooie tocht gemaakt door Bergen, Schoorl en de polder. Een absolute aanrader!
Kees Oudejans
Kees Oudejans
2024-02-14
Mooie handige kar mer prima net, vriendelijk geholpen, prettig geprijsd, aanrader !
R. Duijs
R. Duijs
2024-01-04
Ik heb een aanhanger gehuurd voor een hele dag. Goede prijs en vriendelijk personeel zowel bij ophalen als bij terugbrengen. Ook mocht ik het net gebruiken. Top.
Niek van Langen
Niek van Langen
2023-12-02
Heel goed gegaan, en goede service. Tot de volgende keer.
Tom Sterk
Tom Sterk
2023-11-26
Gemoedelijke zaak. Goed geholpen door betrokken medewerker
Elma Ridder
Elma Ridder
2023-11-11
Fijne aanhanger, makkelijk in gebruik

Contactformulier

Tankstation van Langen

Damweg 1
1871 BM Schoorl

072-3034088
06-30333415

tankstation@van-langen.nl

Logo Van Langen

Erkend dealer van Spyder Wheelz