E-chopper verhuur Schoorl

E-chopper huren
Boek nu uw E-chopper

E-chopper:
Fluisterstil en Emissievrij!

E-CHOPPER HUREN

Ontdek de fantastische omgeving die Noord-Holland rijk is en rij op een unieke, stoere en milieuvriendelijke manier met de E-chopper naar onder ander Schoorl, Bergen NH, Groet, Camperduin, Petten, Warmenhuizen en Langedijk. Geniet met je familie of vrienden al kletsend van de prachtige natuur zonder deze te belasten. Wel willen wij u er op attenderen dat het momenteel nog niet is toegestaan om met de E-chopper het duingebied van Staatsbosbeheer en PWN te betreden.

De E-chopper heeft een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur en een actieradius van 50 kilometer. Voor het huren van een E-chopper moet je in het bezit zijn van een geldig auto- of scooterrijbewijs.

Tankstation van Langen beschikt in de omgeving over ruime parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren.

E-CHOPPER HUREN

VOORDELEN E-CHOPPER HUREN BIJ TANKSTATION VAN LANGEN

GRATIS PARKEREN MET VOLDOENDE RUIMTE.

STARTEN MET EEN KOPJE KOFFIE OF THEE.

GROEPSBOEKINGEN?
GEEN PROBLEEM!

KINDEREN

Ga je met kinderen op pad? Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis achterop. Al onze E-choppers zijn zogenaamde ‘duo E-choppers’ uitgerust met een hoge rugsteun en voetsteuntjes!

TEAMBUILDING

Met de stoere E-chopper beleef jij met je collega’s het vetste bedrijfsuitje aller tijden! Lekker cruisen langs het strand, de duinen en bollenvelden? Het rijden op een E-chopper is een hele beleving!

Onderweg zijn er diverse restaurants te vinden waar je een stop kan inlassen voor een hapje en/of een drankje. Tijd om te vertrekken voor deze onvergetelijke E-chopper tour!

E-CHOPPER HUREN

ONZE PRIJZEN

E-CHOPPER HUREN

OVERIGE INFORMATIE

KORTING

Bij een huurperiode van langer dan 3 dagen hanteren wij een korting van 20% op de dagprijs.

BORG

Borg € 100,- per e-chopper. Bij verhuur van meerdere E-choppers in een boeking hanteren wij een totale borgsom van € 300,-. Dit bedrag kan contant of per pin worden voldaan bij het Tankstation.

HELMPLICHT

Helmplicht is per 1 januari 2023 van kracht, deze Europees goedgekeurde fietshelmen zijn op huurlocatie aanwezig en zijn bij de huurprijs inbegrepen.

MEER DAN 12 PERSONEN?

Op stap met meer dan 12 personen?
Neem dan telefonisch contact met ons op via:
06-30333415

OPHALEN

Bij Tankstation van Langen meld je je bij de kassamedewerker(s) en toon je de reserveringsbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. Laat je rijbewijs of bromfietscertificaat zien ter controle en dan krijg je de E-chopper mee. Je krijgt bij de locatie uitleg. Maar je kan ook alvast het instructiefilmpje in je bevestigingsmail bekijken. Er zijn speciale E-chopper routes beschikbaar op locatie.

TERUGBRENGEN

Binnen de geboekte tijd breng je de E-chopper en de sleutels weer terug bij Tankstation van Langen. Bij het retourneren van de E-chopper zal er te allen tijde een controle worden uitgevoerd op schades en gebreken. Wanneer er geen schades of gebreken worden geconstateerd ontvangt u de borg retour.

Albert Sebel
Albert Sebel
2023-10-25
Keurige aanhanger en goede service.
Erica Van Ombergen
Erica Van Ombergen
2023-09-26
Gebruik gemaakt van de E-scooters voor een teamuitje met collega's, wat onwijs bevallen is. Nette en gemakkelijk bedienbare scooters en mooie route. Iedereen vond het geweldig!
Margreet Kuyvenhoven
Margreet Kuyvenhoven
2023-09-24
Wij hebben genoten van ons ritje met de ze-scooters 😊 een dingetje alleen. Er zit een snelheidsverschil tussen de scooters z het zou handig zijn als ze allemaal dezelfde snelheid rijden. En een andere groep misschien allemaal net wat zachter maar dan is ook dat een normale snelheid. Nu hadden we er vier die wat harder reden en 1 die een km of 4 zelfs zachter reed en dus een beetje achteraan blijft hangen! Voor de rest heerlijk genoten en door jullie is fantastisch omgegaan met mijn foutieve dag boeking 🙈
Karin Berends
Karin Berends
2023-09-08
2 choppers gehuurd, heel erg vriendelijk geholpen bij ophalen en inleveren. In 4 uur hebben we een hele mooie rit kunnen maken langs de kust. Wel even wennen dat je een helm op moest. Deze wer aangeboden met een haarnetje. Via een QR code een mooie route uitgestippeld. Choppers zijn zo goed als nieuw! Rijden Max 35 km per uur. Enige nadeel is dat de 4 uur te snel voorbij was! We gaan het zeker weer doen! (Wel een rijbewijs voor nodig)
Debby Prinssen
Debby Prinssen
2023-07-30
goede kwaliteit choppers, aanrader om de buurt te verkennen. goede service, vriendelijk.
Natasja S
Natasja S
2023-07-09
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Goed verzorgde e-choppers en een ideaal startpunt. Prachtige tocht gemaakt. We hebben genoten.
Theo Rieu
Theo Rieu
2023-07-03
Aanhangwagen gehuurd, top bedrijf, fijne service groet Theo Rieu

meerdaagse huren van een E-chopper

BENT U ACTIEF OP 4X4 OFFROAD WEDSTRIJDEN, EVENEMENTEN, FESTIVALS EN/OF BEURZEN?

Dan is een E-chopper ook echt geschikt voor u! Want bij ons kunt u ook terecht voor het meerdaagse huren van een E-chopper, wat uitermate geschikt is voor het gebruik op locatie. Geen lange afstanden meer te voet afleggen, maar stap op de super stille en schone E-chopper! Mocht het u toch beter voegen om een E-chopper aan te schaffen, behoort dat ook bij ons tot de mogelijkheden! Want wij zijn namelijk de eerste officiële Spyder Wheelz partner van Nederland.
Neem voor meer informatie contact met ons op!

Tankstation van Langen

GEBRUIKERSREGELS
E-CHOPPER VERHUUR

$

Als een boeking gemaakt en betaald is, is het niet meer mogelijk te annuleren. Er is geen restitutiebeleid.

$

De huurder wordt geacht de gehuurde materialen in goede staat te hebben ontvangen en de verhuurder wordt geacht de materialen in goede staat te hebben afgeleverd.

$

De hoofdhuurder moet een geldig ID (in België) of rijbewijs/bromfiets certificaat kunnen laten zien alvorens de E-chopper meegegeven wordt.

$

De huurder is aansprakelijk voor het beschadigen of vermissen van de E-chopper. De huurder zal de kosten voor reparatie of vervanging moeten vergoeden, hiervoor is een schadekosten overzicht voorhanden bij de verhuur locatie en bij Tankstation van Langen zelf.

$

Bij diefstal wordt het volledige bedrag van de E-chopper, € 1.500,- in rekening gebracht bij huurder. In de online reservering kan je dit afkopen voor € 3,50 per E-chopper naar € 350,- per E-chopper.

$

Bij inleveren na de overeengekomen inleverdatum en tijdstip zal de verhuurder voor ieder half uur dat het huur item later wordt teruggebracht een bedrag van € 25,- per half uur per huur item in rekening worden gebracht.

$

Bij het overschrijden van de maximaal te rijden kilometers (50km) van het E-voertuig door toedoen van de Gebruiker worden voor het ophalen van het E-voertuig kosten in rekening gebracht ter hoogte van € 50,- (zegge: vijftig euro).

$

De huurder dient voor aanvang van de rit, de boeking geheel betaald te hebben.

$

Het huren/gebruiken van de E-chopper geschiedt op eigen risico. Ook boetes zijn de verantwoordelijkheid van de huurder.

$

Bij een vroegtijdige terug bezorging blijft de volledige huur gelden. Ook bij stilstand of ophalen van een stilstaand voertuig blijft de volledige huur gelden.

$

Het is verboden om de accu op te laden met de niet-originele acculader. Een eventuele schadepost is voor de huurder.

$

De huurder draagt ten volle de wettelijke aansprakelijkheid voor de schade die aan of door derden worden toegebracht.

$

Tankstation van Langen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor roekeloos gedrag wat technische mankementen, schades, boetes, ontploffing in accu’s tot gevolg heeft.

$

Wij willen u er op attenderen dat het momenteel nog niet is toegestaan om met de E-chopper het duingebied van Staatsbosbeheer en PWN te betreden.

In geval van schade of diefstal, dient dit direct gemeld te worden aan:

Tankstation van langen

Tel.: 06-30333415

WIJ WENSEN U VEEL PLEZIER EN VEILIGE KILOMETERS!

Contactformulier

Tankstation van Langen

Damweg 1
1871 BM Schoorl

072-3034088
06-30333415

tankstation@van-langen.nl

Logo Van Langen